Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Gourmet de Jamón

Gourmet de Jamón
Títol: Gourmet de Jamón
Descripció:

Gourmet de jamón es una botiga de comerç on-line de productes ibèrics que neix de la passió d'un grup de persones amants de la bona gastronomia i l'excel·lència.


Seleccionem productes de màxima qualitat i productors exigents amb rigorosos controls de qualitat, amb l'objectiu de compartir productes exclusius i amb un sabor únic.


Els nostres productes compten amb el certificat de qualitat Calicer, entitat de certificació de productes agroalimentaris, que comprova i certifica que un aliment compleix estrictament amb el que indica al seu etiquetat, i amb els requisits establerts en el seu reglament o en la norma corresponent. Això assegura la seva imparcialitat i independència, garantint al client i al consumidor final el compromís del treball ben fet i la tranquil·litat de tenir davant de nosaltres un producte que compleix tots els requisits de qualitat.

Url: http://www.gourmetdejamon.com
Àmbit d'aplicació: Barcelona
Categoria: Alimentació i begudes
Clicks: 1
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 27/03/2011
Compartir:
|
Gourmet de Jamón
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns