Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Cosmètica natural - www.cosmeticanatur.com

Cosmètica natural - www.cosmeticanatur.com
Títol: Cosmètica natural - www.cosmeticanatur.com
Descripció:

www.cosmeticanatur.com és una botiga online dedicada a la venda de cosmètica natural elaborada amb ingredients naturals i sans de cultiu controlat i ecològic. Tots els nostres cosmètics posseeixen la certificació BDIH, certificació alemanya de cosmètics naturals, proporcionant al consumidor una garantia de seguretat, ecologia i salut dels cosmètics dermatològics. Gràcies aquest certificat, el BDIH, podem distingir els autèntics cosmètics naturals dels que afirmen ser naturals sense complir els requisits.


Diferenciem dues línies de cosmètics:


SEE LINE tractament del Mar Mort

La sorprenent eficàcia del tractament del Mar Mort Sea-line es deu a la combinació de minerals i argiles del Mar Mort juntament amb olis essencials vegetals i extractes de plantes específics de la màxima qualitat biològica possible. Totes aquestes substàncies actives estimulen les pròpies forces vitals de la pell.


EARTH LINE cura de la pell a base de vitamina E

Els productes de la gamma Earth Line contenen la quantitat necessària de vitamina E natural que pot ser assimilada per la pell. Aquesta vitamina, la més eficaç per a la pell, exerceix múltiples efectes beneficiosos, com l'antioxidant, l'augment la circulació cutània, l'estimulació de la regeneració de la pell, etc.


Tots els enviaments els fem a través d'empresa de missatgeria urgent, assegurant la major eficàcia en el lliurament dels enviaments, en un termini no superior a 24-48h.

Url: http://www.cosmeticanatur.com
Àmbit d'aplicació: Catalunya
Categoria: Estètica
Clicks: 1
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 08/09/2011
Compartir:
|
Cosmètica natural - www.cosmeticanatur.com
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns