Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Newsaleschannels

Newsaleschannels
Títol: Newsaleschannels
Descripció:

Empresa dedicada a la gestió de portals comercials a Internet, pensats per cobrir les necessitats del petit i mitjà empresari, dels comerciants i dels professionals. En aquests moments disposem d’un total de tres portals (separats per temàtica), que permeten a aquests col•lectius desenvolupar la seva activitat comercial i de promoció a la xarxa, sense necessitat de grans inversions o coneixements d’informàtica. Aquests portals funcionen con grans centres comercials, posant en contacte oferta i demanada, generant així un elevat nombre de contactes comercials i ventes.


Dins de cada portal, els nostres clients disposen d’un espai propi, i totalment configurable per aquest de forma autònoma, des d’on aquests poden desenvolupar la seva tasca comercial, i promocionar i vendre els productes i serveis que ofereixen. Tot això s’ofereix a canvi d’una quota mensual, sense cobrament de comissions per nombre de visites o ventes realitzades.


Si vols conèixer com els nostres clients actuals treuen profit dels nostres portals, visiti:


www.tiempofree.com

www.deshoppingweb.com

www.sinsalirdelaoficina.com

Url: http://www.newsaleschannels.com
Àmbit d'aplicació: General
Categoria: Comerç electrònic
Clicks: 3
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 03/02/2008
Compartir:
|
Newsaleschannels
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns