Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Excavaciones Laborda SL Muros de piedra y transportes

Excavaciones Laborda SL Muros de piedra y transportes
Títol: Excavaciones Laborda SL Muros de piedra y transportes
Descripció:

Excavaciones Laborda, S.L. posa al seu servei més de 20 vehicles, entre els quals s’incorporen la maquinaria per al moviment de terres com Excavadores Giratòries de cadenes i de rodes, Rulo compactador d’entre 2 i 14tn, Motoanivelladores, Retro-excavadores, Mini-Carregadores i Pales carregadores. A més, disposem de vehicles de diverses característiques per al transport d’àrids, maquinaria o material de construcció paletitzat des de camions de 2 eixos de 7500Kg, fins a camions de 3 i 4 eixos de fins a 32000Kg, tant en la seva versió bolquet o trivolquet, a més d’oferir serveis amb grua d’entre 10 i 30mt de longitud, per al transport de materials de construcció, estesa de formigó amb cubilot, estesa d’àrids amb bivalva o culler, pinça prensora per al transport de blocs de pedra natural, cabrestant...

A més d’aquests serveis, realitzem Murs de Pedra Natural, tant per a la contenció de terres com per a l’adaptació de zones de jardí, i condicionament de superfícies en parcs públics. Estabilització de terres, talussos, tractament de superfícies, producte per la hidrosembra, i altres aplicacions més.

Per aquesta raó, Excavaciones Laborda ha configurat al llarg d’aquests últims anys, un equip complet, versàtil i adaptat a les moltes necessitats que requereix la construcció actual.

Url: http://www.excavacioneslaborda.com
Àmbit d'aplicació: Barcelona
Categoria: [Altres]
Clicks: 1
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 09/06/2011
Compartir:
|
Excavaciones Laborda SL Muros de piedra y transportes
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns