Hem tancat aquest directori

    DesprÚs de mÚs de deu anys en lÝnia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini mÚs el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Obres i Promocions Pons SA (Promotora Gironina)

Obres i Promocions Pons SA (Promotora Gironina)
TÝtol: Obres i Promocions Pons SA (Promotora Gironina)
Descripciˇ:

És una empresa gironina, consolidada en el sector de la construcció des del 1955, i amb una clara vocació de lideratge en el marc de la promoció integral de l'habitatge: projecció, construcció de l'immoble, venda, post-venda, etc...


L'experiència, l'absolut control sobre tot el procés, i la contrastada professionalitat dels nostres industrials en els seus respectius àmbits, repercuteixen directament en la qualitat de l'obra, esdevinguent alhora una garantia pels nostres clients.


El nostre objectiu és oferir als nostres clients l'habitatge que busquen. Habitatges amplis, folgats, amb una distribució racionalitzada, adaptables a les necessitats de cadascú. Procurant-los-hi un tractament respectuós amb el seu entorn i un disseny modern i agradable, però funcional. En aquesta pàgina trobareu tot tipus d'informació de les obres que estem promovent actualment: plànols, fotografies interiors i exteriors, façanes,... Esperem que siguin propostes engrescadores, a la mida de la vostra exigència, i que dipositeu la confiança en el nostre equip humà i tècnic.

Url: http://www.oppons.com
└mbit d'aplicaciˇ: Girona
Categoria: Construcciˇ i muntatge
Clicks: 1
Comentaris: 0
Enllaš afegit el: 26/05/2011
Compartir:
|
Obres i Promocions Pons SA (Promotora Gironina)
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns