Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Advocada a Mataró

Advocada a Mataró
Títol: Advocada a Mataró
Descripció:

Advocat a Mataró:

Us presentem el nostre despatx d'advocat ubicat a Mataró (Barcelona), actualment al carrer Sant Cugat 93 baix, el qual es va fundar l´any 1994, dedicat especialment al dret de familia, a més d´altres branques del dret civil.

L´objectiu constant del nostre despatx d'advocats de Mataró sempre ha sigut donar als nostres clients la defensa més efectiva trobant les solucions més addients a les diferents qüestions i problemes que ens van plantejant, esgotant prèviament totes les vies abans d´arribar a la via judicial. En aquest sentit, oferim la mediació, en tots els àmbits del dret, com a possibilitat d´arribar a un acord.

Per tot això, i recolzant-nos en la nostra experiència professional, és fonamental l´assesorament individualitzat i personalitzat dels nostres clients a fi d´assolir les seves expectatives.

Url: http://www.martajuliaadvocada.com/
Àmbit d'aplicació: Catalunya
Categoria: Advocats i gestors
Clicks: 1
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 23/04/2012
Compartir:
|
Advocada a Mataró
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns