Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Lofst a Barcelona

Lofst a Barcelona
Títol: Lofst a Barcelona
Descripció:

Promoció de 29 Lofts al districte @ 22 a Poble Nou, Barcelona. xisteix 7 tipologies diferents per grandària i distribució, amb superfícies entre els 102 i els 240 m2, repartits en un, dos o tres nivells.


Es tracta d'espais absolutament diàfans, de característiques no habituals, destinat a un públic exigent i dinàmic. La flexibilitat d'ús d'aquests lofts, permet el seu ús com a habitatge (tenen cèdula d'habitabilitat), despatx, oficina, taller, showrooms, sala d'exposicions ... possibilitant fins i tot unir en un mateix espai la vida personal i professional. Hi ha possibilitat d'adquirir places d'aparcament.


Es tracta de la recuperació i transformació d'una antiga fàbrica composta per un conjunt de 5 edificis que conformaven el recinte industrial originari de 1916 que albergava una destilería d'alcohol.


A la nostra pàgina web trobarà tota la informació del projecte, dels diferents tipus de lofts, amb fotos i plànols. Podeu consultar fotografies dels detalls constructius, façanes, etc. A l'apartat de vídeos trobareu nombrós vídeos amb l'explicació del projecte, aparicions en TV i entrevistes amb alguns dels propiestarios amb filmacions de diversos tipus de lofts. Podeu contactar a http://www.loftsenbarcelona.com o trucar-nos per ampliar informació sense cap compromís.

Url: http://www.loftsenbarcelona.com
Àmbit d'aplicació: Barcelona
Categoria: Immobiliàries
Clicks: 2
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 14/03/2011
Compartir:
|
Lofst a Barcelona
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns