Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


India a la Carta

India a la Carta
Títol: India a la Carta
Descripció:

Web especialitzada en l'Índia.


L'Índia és, sense cap mena de dubte, el viatge mític per a qualsevol viatger.


Una impactant barreja de cultures, religions i formes de vida. Un subcontinent apassionant on conviuen les tradicions més ancestrals amb les últimes tecnologies; on caben tants viatges diferents com persones la vagin a recórrer.


Perquè ningú no busca el mateix en un viatge apostem pel viatge a la carta. Tots tenim expectatives i interessos diferents que un circuit convencional és incapaç de satisfer. Les millors garanties per fer realitat el teu viatge somiat són la nostra experiència en el disseny de viatges i el nostre coneixement de l'Índia.


Usem Internet com a medi àgil de comunicació, però t'assegurem un tracte personalitzat. A l'altre costat de la pantalla sempre estarem, amb nom i cognoms, per atendre't personalment. I si prefereixes la comunicació cara a cara, som a la teva disposició a la nostra oficina de Barcelona.


Et presentem una selecció d'itineraris. Són idees de viatge, suggeriments, modificables en durada, mitjans de transport o itinerari. Les nostres propostes són esbossos que adaptarem als teus interessos. Estarem encantats de poder elaborar conjuntament aquest viatge somiat a l'Índia.

Url: http://www.indiaalacarta.com/ca
Àmbit d'aplicació: General
Categoria: Agències de viatges
Clicks: 15
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 21/06/2010
Compartir:
|
India a la Carta
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns