Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Marhaba Viatges a la Carta

Marhaba Viatges a la Carta
Títol: Marhaba Viatges a la Carta
Descripció:

Agència especialitzada en Marroc i India

Marhaba, benvinguts al Marroc. Volem que en aquesta web trobis tot allò que et faci falta per viatjar al Marroc, tant se val si hi vols anar pel teu compte com en un viatge organitzat. Amb aquesta web volem oferir un aparador que ens permeti fer-vos partícips de la nostra passió pel Marroc, volem facilitar el coneixement d'aquest país a tothom qui estima els viatges i la cultura i volem promoure l'accés al "mercat turístic" dels petits proveïdors que normalment queden al marge dels grans circuits turístics. Els que, en definitiva, ens ofereixen el tracte més càlid i personal. Els que ens permeten descobrir el veritable encís del Marroc.


Volem que sigui una web dinàmica i en constant actualització; no t'oblidis de consultar-la sovint. Utilitzem Internet com a mitjà àgil de comunicació, però no pateixis, que t'assegurem el tracte directe en les nostres respostes. Benvingut al Marroc.

Url: http://www.marhabaviatges.com/
Àmbit d'aplicació: General
Categoria: Agències de viatges
Clicks: 14
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 21/06/2010
Compartir:
|
Marhaba Viatges a la Carta
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns