Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Disseny de págines web a Barcelona

Disseny de págines web a Barcelona
Títol: Disseny de págines web a Barcelona
Descripció:

PushinRec neix amb la vocació d'oferir serveis audiovisuals i de disseny gràfic i disseny web a empreses que necessitin expandir les seves estratègies comercials.


El nostre estudi es divideix en 2 àrees, una dedicada al so i vídeo, on es realitzen treballs de postproducció de vídeo i sonoritzacions, i una altra enfocada al disseny gràfic i al disseny de pàgines web, on desenvolupem tot tipus de treballs creatius, ja sigui un disseny per a un catàleg o el disseny i programació d'una pàgina web o un cd interactiu.


El nostre jove equip té àmplia experiència en el món audiovisual i del disseny web, podent atendre qualsevol tipus d'idea i transformar-la en un projecte professional. Per això, la nostra filosofia de treball consisteix a estudiar cada cas d'una manera individual i personalitzada, d'aquesta manera pretenem enfocar cada treball com un projecte exclusiu.

Url: http://www.pushinrec.com
Àmbit d'aplicació: Barcelona
Categoria: Disseny i desenvolupament web
Clicks: 4
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 04/10/2010
Compartir:
|
Disseny de págines web a Barcelona
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns