Hem tancat aquest directori

    DesprÚs de mÚs de deu anys en lÝnia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini mÚs el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Josep Guasch, Coaching i PsicoterÓpia

Josep Guasch, Coaching i PsicoterÓpia
TÝtol: Josep Guasch, Coaching i PsicoterÓpia
Descripciˇ:

Coaching i Psicoteràpia per aconseguir els teus objectius, millorar la teva qualitat de vida i benestar emocional; per viure més feliç, optimitzar el teu rendiment i assolir els teus somnis en la teva vida privada i laboral.


Coaching. Consecució d'objectius, optimització rendiment personal i pimes.

Intel·ligència emocional, personal i a la feina. Lideratge. Gestió del temps. Recerca de sentit i realització personal. Transicions personals o laborals. Recerca activa de feina.


Psicoteràpia. Estrès, ansietat, fòbies, modificació de conducta, depressió. Trastorns alimentaris, aprimar amb la ment, bulímia, menjar compulsivament. Tabaquisme, deixar de fumar. Relacions i habilitats socials, problemes de soledat i timidesa, assertivitat. Autoestima. Intel·ligència Emocional. Teràpia de parella, relacions codependents, gelosia, agressivitat. Treball amb el nen interior. Trastorns psicosomàtics i addiccions. Processos de dol, separacions, morts, pèrdues de llar i / o ocupació. Falta de motivació, direcció i sentit de vida. Treball i interpretació de somnis.

Url: http://www.josepguasch.com
└mbit d'aplicaciˇ: Catalunya
Categoria: Salut mental
Clicks: 2
Comentaris: 0
Enllaš afegit el: 09/11/2015
Compartir:
|
Josep Guasch, Coaching i PsicoterÓpia
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns