Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


E-Cristians

E-Cristians
Títol: E-Cristians
Descripció:

E-Cristians és un espai d’encontre en el que, des de diferents sensibilitats eclesials, ens proposem incrementar la presència i aportació cristianes a la vida pública. Malgrat que els catòlics representen un percentatge important de la població, la seva influència no ha arribat a les institucions polítiques i aquestes han quedat buides de qualsevol espurna de concepció cristiana.

Treballem en moltes àrees diferents per aconseguir aquesta promoció de la presència cristiana, entre d’altres: elaboració de documents tècnics i jurídics en defensa dels drets religiosos, participació en debats en els mitjans de comunicació, formació continuada de joves, defensa del dret a la vida i promoció de la família, participació a la vida pública mitjançant “Democràcia Social”, etc.

Url: http://www.e-cristians.net/
Àmbit d'aplicació: Barcelona
Categoria: Religió i espiritualitat
Clicks: 2
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 14/01/2013
Compartir:
|
E-Cristians
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns