Hem tancat aquest directori

    Després de més de deu anys en línia, aquest directori ha cessat la seva activitat i l'hem posat en venda. Interessats en la compra del domini eldirectori.cat, o el domini més el contingut del directori, utilitzeu el formulari de contacte.


Comparte amb els nens

Comparte amb els nens
Títol: Comparte amb els nens
Descripció:

Comparte és una ONG compromesa amb milers de nens i nenes llatinoamericans, perquè accedeixin a una escola de qualitat, un suport alimentici i una vida més digna.


Des de l'any 1998 estém treballant a 5 països llatinoamericans, Honduras, Equador, Xile, Argentina i Nicaragua.


Els nens no poden esperar que canviï el món, i al no contar amb el mínim indispensable per a créixer i desenvolupar-se, necessiten del nostre treball i esforç. Davant aquestes necessitats immediates Comparte demana el suport ciutadà per a apadrinar a un nen.


Apadrinar és un gest de solidaritat que millora sustancialmente la vida d'un nen. Si desitgen col•laborar i apadrinar a un nen llatinoamericà cridin al telèfon 902 10 20 90 o visitin la nostra pàgina web www.comparte.org.


Comparte compte per a la seva promoció i sensibilització amb el suport de nombroses personalitats compromeses socialment, entre els quals destaquen els premis Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel i Rigoberta Menchu i l'artista Joan Manuel Serrat

Url: http://www.comparte.org/apadrinar/eng/form_eng.htm
Àmbit d'aplicació: Barcelona
Categoria: Solidaritat
Clicks: 2
Comentaris: 0
Enllaç afegit el: 20/09/2006
Compartir:
|
Comparte amb els nens
Buscar dominios libres
 
 
 

Qui som | Termes del servei | Recomanar | Contacta'ns