Suggerir enllaç

Suggerir enllaç
Suggeriràs el teu enllaç en la següent categoria
Telecomunicacions
Per favor, assegura't que és la categoria correcta per al teu enllaç.
 

      Aquest Directori d'Enllaços està organitzat per temes i els temes per categories i subcategories. Els llocs web són afegits al directori per un equip de selecció que rep i valora els suggeriments enviats per vostès. No obstant això, és decisió d'aquest equip de selecció decidir si un lloc reuneix les condicions del nostre directori per a ser afegit definitivament en ell. L'equip de selecció també es reserva el dret de modificar, si és necessari, en quina categoria quedarà definitivament inclòs el seu suggeriment. D'aquesta manera, intentarem mantenir el nostre directori organitzat, la qual cosa facilita el seu ús a tots els nostres usuaris, alhora que afavoreix la recerca d'aquells llocs bé classificats. Per a suggerir-nos un lloc web, segueixi aquests senzills passos:

-Primer pas: Comprovi que l'enllaç no es trobi ja en el nostre directori. Utilitze el motor de recerca per a veure si el seu lloc web ja es troba inclòs dintre del nostre directori.
-Segon pas: Busqui en el directori la categoria que més s'adapti a la temàtica del seu lloc web, accedeixi a ella i seleccioni "Suggerir enllaç". Utilitzi només les majúscules que siguin gramaticalment obligades. En cas contrari, no acceptarem el seu suggeriment. Afegiu solament un lloc web per cada URL. El nostre equip de selecció eliminarà totes aquelles adreces que estiguin repetides. Per a aconseguir que el seu lloc sigui més fàcilment trobat pels nostres usuaris, segueixi els següents consells:

·Inclogui un títol breu, clar i que defineixi la temàtica del seu lloc.
·Inclogui una descripció breu, clara, coherent i que contingui diverses paraules clau sobre la temàtica del seu lloc. No inclogui nombres de telèfon o email de contacte.
·Inclogui l'àmbit d'aplicació geogràfica del seu lloc.
·Usi només les majúscules gramaticalment necessàries.
 
Gràcies per ajudar-nos a mantenir la qualitat de www.eldirectori.cat!
 

URL de l'enllaç: (la pàgina principal sel seu lloc web)(no acceptem subdominis)
Nom de l'enllaç:
Àmbit d'aplicació geogràfica:
Descripció de l'enllaç:
Email
URL de l'enllaç recíproc (Opcional):
Codi de seguretat:
 

 
Qui som | Política de privacitat | Termes del servei | Contacta'ns