Termes i Condicions d'˙s

Termes i Condicions

A l'entrar i utilitzar els serveis oferts en aquest lloc web, vostŔ (el "Usuari") estÓ acceptant els termes continguts en aquest contracte i declara expressament l'acceptaciˇ dels mateixos, que es detallen a continuaciˇ:

1) La informaciˇ, conceptes i opinions contingudes en aquest lloc web. Per aquesta raˇ, Directori d'Enllašos no es fa responsable per cap de les informacions, opinions i conceptes que s'emeten en aquest lloc web.

2) Directori d'Enllašos no es fa responsable per l'ediciˇ, revisiˇ i censura de la informaciˇ, ni es compromet a verificar el contingut de les pÓgines o llocs amb els quals l'Usuari es connecti a travÚs d'aquest Directori d'Enllašos. Per tant, Directori d'Enllašos i les persones afins a aquest directori no es fan responsables de la verificaciˇ de l'acompliment de les normes que protegeixen els Drets d'Autor, de la legalitat o de la decŔncia del contingut de les pÓgines a les quals es tingui accÚs a travÚs d'aquest Directori d'Enllašos.

3) L'Usuari accepta que Directori d'Enllašos no garanteix ni assegura la veracitat de la informaciˇ, el contingut, els articles, la propaganda i els anuncis (la "Informaciˇ") que apareguin publicats o que siguin distribu´ts, directa o indirectament a travÚs d'aquest lloc web, qualsevol lloc web interconnectat, o qualsevol dels serveis que es vinculin o relacionin a aquesta pÓgina web (els "Serveis").

4) AixÝ mateix l'Usuari accepta que ni Directori d'Enllašos, ni les empreses afins a aquest directori seran responsables pel lliurament, la qualitat, els vicis o qualsevol altre defecte que pogueren presentar els productes, els Serveis, la Informaciˇ o altres materials exposats (els "Productes"), adquirits o obtinguts com a conseqŘŔncia de la informaciˇ, publicitat, invitacions i ofertes que es facin a travÚs de la Informaciˇ o dels Serveis.

5) Al fer ˙s d'aquest lloc web vostŔ declara expressament que (i) Ús una persona capaš de destriar; (ii) que ha entrat a aquest lloc web per la seva pr˛pia voluntat i que no ha estat coaccionat per a aix˛; (iii) que reconeix i entÚn que el contingut de moltes de les pÓgines que es poden localitzar a travÚs d'aquest Directori d'Enllašos poden contenir imatges, so o text que resulten ofensius i inadequats i que poden atemptar en contra de la moral i els bons costums; (iv) que la selecciˇ dels Productes o Serveis que l'Usuari desitgi adquirir la fa per la seva sola i ˙nic compte i risc; i (v) que ha llegit els termes i condicions d'aquest contracte, acceptant-los al seu sola i ˙nic compte i risc.

6) L'Usuari accepta que Directori d'Enllašos podrÓ, quan ho consideri convenient, realitzar correccions, millores o modificacions en la Informaciˇ o els Serveis, sense que aix˛ doni lloc, ni dret a cap reclamaciˇ o indemnitzaciˇ, ni impliqui reconeixement de responsabilitat alguna.

7) L'Usuari ren˙ncia a la reclamaciˇ de qualsevol tipus de danys que en forma directa, indirecta o consecuencial es puguin derivar de la prestaciˇ i utilitzaciˇ de la Informaciˇ o els Serveis, o de la contractaciˇ, adquisiciˇ i utilitzaciˇ dels Productes.

8) Directori d'Enllašos tampoc es responsabilitza en forma alguna i l'Usuari ho allibera de responsabilitat alguna sobre els esdeveniments, loteries o rifes que es realitzin en els seus llocs web, per la veracitat de les declaracions realitzades en referŔncia a les mateixes, aixÝ com el lliurament dels premis o l'acompliment de les disposicions relatives a aquests esdeveniments arreu del mˇn.

9) L'Usuari indemnitzarÓ i deixarÓ en pau i fora de perill a Directori d'Enllašos per tota reclamaciˇ o demanda, fins i tot honoraris raonables d'advocats, feta per qualsevol tercer que s'origini o ocasioni per contingut proporcionat o transmŔs per l'Usuari, l'˙s del servei per l'Usuari o la violaciˇ per l'Usuari dels drets de tercers.

10) Els Termes i Condicions i la relaciˇ entre l'Usuari i Directori d'Enllašos es regiran per les lleis de l'Estat Espanyol, sense donar efecte als seus principis sobre conflicte de lleis.

Directori d'Enllašos, www.eldirectori.cat, el logotip de Directori d'Enllašos, grÓfics, disseny, tipografia, marques, logotips, extractes i dominis presentats en aquest Directori d'Enllašos sˇn propietat intelĚlectual dels seus creadors i sˇn presentats solament com suggeriments a l'Usuari per a la seva revisiˇ.

Aquests Termes i Condicions podran modificar-se per Directori d'Enllašos sense previ avÝs.
 
AdvertŔncia: Aquest directori utilitza els serveis deixats per terceres parts. Aix˛ inclou la possibilitat que una o algunes de les companyies subministradores d'aquests serveis, necessiti per dur a terme la seva comesa, la inclusiˇ de “cookies” o similars al lloc web del Directori d'Enllašos. Lo que segueix Ús una relaciˇ de les companyies que deixen serveis en el Directori d'Enllašos i els enllašos a les seves respectives polÝtiques de privadesa.
 

Qui som | PolÝtica de privacitat | Termes del servei | Contacta'ns